• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879833666
    • Airpods Max

     Нов продукт Гаранция 24 месеца
     Apple
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Най-доброто изживяване при слушане. AirPods Max революционализират слушалките с лента за глава. С динамични драйвери, създадени от Apple, предоставят звук с високо качество.
     Всеки детайл е проектиран така, че да осигурява изключително акустично преживяване. Ненадминатата активна изолация на околния шум (Active Noise Cancellation) премахва външните шумове, а Transparency Mode ти позволява да следиш случващото се около теб. Технологията spatial audio с динамичното проследяване на движението на главата предоставя surround звук, сякаш си в кинозала.
     Технологията spatial audio работи с филми, телевизия и приложения, които поддържат възпроизвеждане на видео.
     Изчислително аудио
     С динамични говорители, проектирани от Apple, AirPods Max предлагат звук с висока достоверност. Отличават се с персонализиран акустичен дизайн и използват чип H1, инсталиран във всяка слушалка, в комбинация с усъвършенстван софтуер за осигуряване на изчислително аудио с Adaptive EQ.
     Active Noise Cancellation
     Active Noise Cancellation премахва околния шум, така че да се "потопиш" в музиката си. Освен това, използвайки Transparency Mode, AirPods Max ти позволяват да чуваш какво се случва около теб!

     20 часа автономия

     Създадени с мрежеста текстура на лентата за глава и меки наушници за изключително прилягане, AirPods Max осигуряват 20 часа слушане, гледане ан филми или разговор с активно премахване на околния шум (ANC) и активирана технология spatial audio (работи с филми, телевизия и приложения, които поддържат възпроизвеждане на видео).

   • Newsletter