• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 833 666
    • Apple Watch Black Loop Stainless Steel Series 4 44mm GPS + Cellular

     Продуктов код: MTX32 LTE
     Apple
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     В четвъртото поколение интелигентните часовници Apple Watch Series 4 са претърпели най-големи промени. Не, дизайнът не се промени съществено, но OLED-дисплеят стана по-голям и изгуби правите си ъгли. Сега часовникът ще ви зарадва с по-фината рамка около дисплея.

     Както и преди, размерът на тялото е с два размера - 40 и 44 мм., но в двата случая той е увеличен. Хардуерът също е усъвършенстван, тъй като процесорът използва по-мощен Apple S5.Но една от най-важните промени е функцията  ЕКГ. Сега Apple Watch Series 4 може да измерва електрическата активност на сърцето, да го проследява и да ви сигнализира за изменения от нормата.

     Характеристики
     Производител Apple
     Модел  Black Loop Stainless Steel Series 4  44mm GPS + Cellular
     Серия Серия 4
     Материал на корпуса метал
     Каишка метална
     Екран 44 мм ретина, разделителна способност от 394 x 324 пиксела
     Дисплей Retina LTPO OLED дисплей , Ion-X закалено стъкло
     Свързване 802.11b / г / N 2.4 GHz Wi Fi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo и QZSS
     Процесор Двуядрен процесор S4
     Сензори Подобрен акселерометър, сензор за околната светлина, барометричен алтиметър, електронни и оптични сензори за сърдечната честота, подобрен жироскоп
     Батерия до 18 часа
     Операционна систена WATCH OS
     Размери Височина: 44 мм - Ширина: 38 мм - Дебелина: 10,7 мм
     Тегло 36.7 g
    • Коментари
     • Върбан Тодоров Върбанов 22 юни 2019 01:48
      То хубаво, ама що не казвате, че основните функции - електронната СИМ-карта и ЕКГ не се поддържат у нас. Изобщо нямат намерение нашите оператори да го направят, а това прави по-скъпия модел +Cellular неизползваем. То не виждам и смисъл, ако часовникът не приема/изпраща самостоятелно обаждания без блутуут на телефона, т.е. ако за да го използваш като телефон телефонът ти трябва да е на 8-9 метра от него, за къв ти е този часовник +Cellular. Смисълът беше, докато си на плажа, да не носиш и телефона. ЕКГ пък не се поддържа от Епъл в България. Можеш да го ползваш, ако акаунта ти е английски напр. или американски. Това обаче е свързано с кредитната ти карта, т.е. ако нямаш такава, издадена от някъде, където се поддържа, няма как да го използваш. Мисля че е редно да посочите, че определени функции не се поддържат, а освен това, не може да предлагате на нашия пазар стоки, чиито основни функции, които са определящи и за цената, не се поддържат. .
    • Коментари продукта
   • Newsletter