• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 833 666
    • Apple iPhone Xs 64GB

     Apple
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

      

     Визия

     iPhone Xs пристига с нов впечатляващ OLED Super  Retina HD 5,8"  дисплей, който е цялата предна част на апарата. Има процесор А12 Bionic с дизайн 7nm, който е с уникално висока производителност. Апарата е направен от изключително устойчив кристал и в заданата част е поставена двойна камера, която притежава оптичен цифром zoom. Предната камера True Depth предоставя уникални кадри, които са с подобрено качество спрямо предшественика си и естесвено има запазената марка за разпознаване на лице Face ID.

      

     Дисплей

     Реално апарата в цялата си предна част е дисплей. От единия до другия край! iPhone Xs притежава Super Retina HD дисплей с OLED панел. Диагонала му е 5,8" и резолюция 2436 х 1125 pixels.  Можеш да гледаш видео, снимки, новини, съобщения и много други неща на най-реалистичния дисплей създаван до момента.

      

     Процесор

     iPhone Xs притежава процесор А12 Bionic, който реално е най-мощния и бърз процесор създаван за смартфон.  Направен е на  7nm с Neural Engine и 6 процесорни ядра, независими едно от друго, с ускорен динамичен такт. Така конструиран той предоставя висока производителност, когато е необходимо и максимално пестене на енергия - до 50% по-малко изразходване на енергия спрямо предишното поколение процесор.

      

     Уникален дизайн

     Апарата е изработен от най-здравото стъкло използвано до момента за направа на мобилно устройство. Самата изработка на стъклото е специална патентована технология за направата на свръх здрави кристали, които се използват в технологии, където познатите ни материли, не са достатъчно здрави. Стоманата около корпуса е направена от неръждаема стомана използваща се при направата на хирургически инструменти.

      

     Face ID

     Лицето е най-добрата парола и подпис! Използвайки камерата TrueDept, която прави анализ по над 30 000 точки, разпознаването се прави директно от смартфона.

      

     Издръжливост

     Създаден да издържа във времето от материали, които са неподвласти на уникалната способност на времето да ги изхабява. Използвайки специална стомана, изключително здрав и уникален по себе си  кристал, алуминий, който се използва в самолетостроенето, новия iPhone е в пъти по-издръжлив от всеки създаден смартфон до момента!

      

     Нов
     Технически характеристики
     Операционна система  iOS
     SIM карта Нано SIM
     Две сим карти Да
     Височина 143.6 мм
     Ширина 70.9 мм
     Дебелина 7.7 мм
     Тегло 177 г
     Процесор 6 ядра
     RAM 4GB
     Вградена памет 64 GB
     Слот за карта памет Не
     Дисплей 5.8"
     Разделителна способност 2436 x 1125
     Предна камера 7 MPx
     Задна камера 12 Мегапиксела
     Батерия Li-Ion
    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter