• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 833 666
    • Apple iPhone Xs 256GB

     Apple
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

      

     Нов

      

     Технически характеристики

     Операционна система iOSSIM картаНано SIMДве сим картиДаВисочина143.6 ммШирина70.9 ммДебелина7.7 ммТегло177 гПроцесор6 ядраRAM4GBВградена памет256 GBСлот за карта паметНеДисплей5.8"Разделителна способност2436 x 1125Предна камера7 MPxЗадна камера12 МегапикселаБатерияLi-Ion

      

      

      

      

     Визия

      

     iPhone Xs пристига с нов впечатляващ OLED Super  Retina HD 5,8"  дисплей, който е цялата предна част на апарата. Има процесор А12 Bionic с дизайн 7nm, който е с уникално висока производителност. Апарата е направен от изключително устойчив кристал и в заданата част е поставена двойна камера, която притежава оптичен цифром zoom. Предната камера True Depth предоставя уникални кадри, които са с подобрено качество спрямо предшественика си и естесвено има запазената марка за разпознаване на лице Face ID.

      

      

      

     Дисплей

      

     Реално апарата в цялата си предна част е дисплей. От единия до другия край! iPhone Xs притежава Super Retina HD дисплей с OLED панел. Диагонала му е 5,8" и резолюция 2436 х 1125 pixels.  Можеш да гледаш видео, снимки, новини, съобщения и много други неща на най-реалистичния дисплей създаван до момента.

      

      

      

     Процесор

      

     iPhone Xs притежава процесор А12 Bionic, който реално е най-мощния и бърз процесор създаван за смартфон.  Направен е на  7nm с Neural Engine и 6 процесорни ядра, независими едно от друго, с ускорен динамичен такт. Така конструиран той предоставя висока производителност, когато е необходимо и максимално пестене на енергия - до 50% по-малко изразходване на енергия спрямо предишното поколение процесор.

      

      

      

     Уникален дизайн

      

     Апарата е изработен от най-здравото стъкло използвано до момента за направа на мобилно устройство. Самата изработка на стъклото е специална патентована технология за направата на свръх здрави кристали, които се използват в технологии, където познатите ни материли, не са достатъчно здрави. Стоманата около корпуса е направена от неръждаема стомана използваща се при направата на хирургически инструменти.

      

      

      

     Face ID

      

     Лицето е най-добрата парола и подпис! Използвайки камерата TrueDept, която прави анализ по над 30 000 точки, разпознаването се прави директно от смартфона.

      

      

      

     Издръжливост

      

     Създаден да издържа във времето от материали, които са неподвласти на уникалната способност на времето да ги изхабява. Използвайки специална стомана, изключително здрав и уникален по себе си  кристал, алуминий, който се използва в самолетостроенето, новия iPhone е в пъти по-издръжлив от всеки създаден смартфон до момента!

      

      

      

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter